2021-11-29 07:47:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Már ne a múlton töprengj, hanem a jövődet tervezd

Napi horoszkóp november 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mai nap kissé zavarosra sikeredhet. Rengeteget kell ide-oda rohangálni, nem is csoda, hogy a végén úgy érzed, az erőd teljesen szétforgácsolódott. Ha tudnál valahol egy kicsit nyugtot lelni, leülni, pihenni, többre mennél.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma úrrá lehet rajtad az üldöztetési mániád, úgy érzed, semmi nem sikerül, és mindenki csak keresztbe akar tenni neked. Valóban összejöhetnek a dolgok, megsűrűsödik feletted a sok égi felleg. Nyugodj meg, azért ez nem komoly, futó zápor csupán.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolatodban most valamiért sokkal ügyetlenebbül intézel most egy banális félreértést, mint máskor a rázós helyzeteket, nagyobb konfliktusokat. Szerencsére a párod megértő, és tudja, mi történt valójában.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Határozottabb, kezdeményezőbb vagy a magánéletben, mint máskor. Ezzel megleped a környezetedet, és felkelted valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezted el magad, mostanság új irányt vehet a sorsod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jól teszed, ha elfogadod a feléd nyújtott segítő jobb kezet. A segítséget persze érzelmi alapon kapod, de ez most nem számít. A dolgokat később még tisztázhatod, most a fontos az, hogy megoldást találj.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Békés, nyugodt napra számíthatsz a mai napon. A főnököd házon kívül, vagy mással van elfoglalva, a kollégákkal nyugodtan cincoghattok is akár. De te inkább használd ki ezt a nyugalmat a minőségi alkotásra, vagy valamire, amiben igazán örömödet leled.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók kedvező lehetőségeket kínálnak. Ha nem szédülsz meg a sikertől, és tudatosan építed a karrieredet, akkor szövetségeseid révén új ajtók is megnyílnak előtted. Ha változtatni szeretnél, most egy kedvező állásajánlat is adódhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár úgy érzed, mostanában semmi nem sikerül valami könnyedén, valójában az a baj, hogy többet vársz az emberektől, mint amennyit adni tudnak. A Mars türelmetlenné tesz, a világgal (s főleg a pároddal) szembeni elvárásaid túl magasak, ebből sok vita kerekedik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A barátaid szívesen segítenek a szívügyeid rendezésében, nyugodtan rájuk bízhatod titkaidat. Ha nem is adnak neked igazat mindenben, érdemes megfogadni a tanácsukat, mert kívülállóként sokkal reálisabban látják a dolgokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Legalább a késő délutánjaidat, estéidet szenteld a családnak, vagy ha egyedül vagy, akkor most már több esélyt kellene adnod a szerelemnek, hogy az belépjen az életedbe. A munkamánia ugyanis egyre inkább a magánélet rovására megy.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen nézeteltérésben, áskálódásban kedvezőbb helyzetbe kerülsz. Beleláthatsz a vetélytársak terveibe, és olyan emberek is a segítségedre sietnek, akikről azt hitted: a másik oldalon állnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Már ne a múlton töprengj, hanem a jövődet tervezd. A szerencse csak akkor szegődhet melléd, ha nem kívülről várod sorsod rendezését, hanem teszel érte. Csak azt tudhatod magadénak, amiért megharcolsz, amiért megszenvedsz. A munkában is, a szerelemben is.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: